Klart for finale 2020-2021

Startnummer som skal benyttes for 2020-2021

Mandag 11. oktober går sesongens siste løp i årets Necon Vinterkarusell. Det blir bare tre løp i årets sesong, øvrige er dessverre blitt avlyst. Alle som deltar på minst et av løpene for sesongens flotte medalje. I realiteten betyr det at det bare er å stille opp på dette løpet og medaljen for en ny sesong er sikret.

Husk å bruke korrekt startnummer, det står 2020-2021 på dette og det er helt hvitt. Vi har forståelse for om du har deltatt på et av de to øvrige løpene og ikke finner igjen ditt opprinnelige nummer etter å ha “leitet hele huset gjennom”. Vi har mange erstatningsnumre og skal gjøre vårt beste for at de som ikke finner igjen sitt opprinnelige nummer skal få et nytt. Er du blant disse, prøv å vær ekstra tidlig ute slik at alle blir klar til startskuddet går kl 19.00 og utover. (tidligstart kl 18.45 på 10 km for dem som bruker over 1 time).

For de som må ha nytt startnummer, ikke har hentet sitt opprinnelige eller er KUN påmeldt løpet 11. oktober er startnummerutdeling i gymsalen på Fana Stadion fra 17.00.