• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: mars, 2017

Sesongens siste løp går 3.april – Påmelding åpnet

Da er NECON Vinterkarusell kommet fram til sesongens siste løp. Vi åpner nå påmelding for dette løpet. Gå til fanen “påmelding” eller klikk på link under.

Påmelding løp 8

90 løpere har løp alle 7 løpene i årets karusell

29 kvinner og 61 menn har fullført alle 7 løpene. 804 løpere har løpt 4 løp og kan således fortsatt greie medalje i årets karusell.

Tine Alfstad Olsen (t.h.) har løpt alle 7 løp så langt. Mandag ble hun også beste kvinne på 5 km med tiden 20.44.

Sjekk statistikk under fanen “resultatservice” eller klikk på link under for å sjekke antall løp i årets sesong

Statistikk 2016 – 2017

Drøye 700 fullførte det 7. løpet i karusellen

Jens Larsen Åstveit (17.09/Gneist) og Tine Alfstad Olsen (20.44/Viking) var best på 5 km mens Erlend Gjerdevik Sørtveit (Bildet – 32.34/Strindheim) og Silje Lindstad (41.43/Norna Salhus) vant 10 km.

471 løp 5 km og 230 den doble distansen.