• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: februar, 2024

Påmelding løp 7 er åpnet

Da har vi åpnet opp for påmelding for løpet mandag 18. mars. Gå til arkfanen Påmelding eller klikk på link under for mer informasjon.

Påmelding Necon Vinterkarusell

428 fullførte det 6. løpet i årets karusell

Til tross for vinterferie var det god oppslutning også på det 6. løpet. Forholdene var bedre enn på lenge og vi fikk mange gode resultater. Ask-løper Marius Sørli var raskest og suste gjennom den 5 km lange løypen på 15.31. Beste kvinne ble Elisabeth Rørvik på 21.27.

På den doble distansen ble det seier til hhv Daniel Wasbø (36.31/IL Gneist) og Marita Nesbø Øvrebø (40.34/Fana IL).

Totalt 269 på 5 km og 159 på 10 km.

Alle resultater

134 har løpt alle 5 løpene i årets karusell

To veteraner i Vinterkarusellen. Atle Kolbeinsen (tv) har fullført 4 løp i årets karusell, Jan Kårbø står bokført med alle 5 og har dermed allerede sikret seg årets medalje i karusellen.

Totalt har sistnevnte fullført hele 210 løp i Vinterkarusellen, Kolbeinsen er ikke mye dårligere, totalt 182.

Statistikk Vinterkarusellen 2023-2024 (klikk på link)

Adelskalender Vinterkarusellen (klikk på link)

550 fullførte det 5. løpet i årets karusell

Det ble nok en gang vinterlige forhold da karusellens 5 løp ble arrangert.

Alexander Wolff var raskest av de 389 som løp 5 km da han ble klokket inn på 18.00. Beste dame var Judit Margrethe Møller på 21.07.

På 10 km ble det seier til Karl Jonas Tronstad (33.15) og Marita Nesbø Øvrebø (42.55). Her var det 161 som fullførte.