• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: januar, 2020

220 har løpt alle 5 løp i karusellen

Ikke mye som minnet om vinter under sesongens 5 løp. En lett-kledd Tobias Reite Kolltveit fra Os Turnforening har løpt alle 5 så langt i sesongen og kan ta ut medaljen på neste løp.

Fullstendig statistikk finnes under Resultatservice eller klikk på link under.

Statistikk etter 5 løp i Necon Vinterkarusell 2019/2020

858 fullførte sesongens 5. løp

Med 623 på 5 km og 235 fullførende på den doble distansen endte årets 2. løp på omtrent samme antall som det 1. løpet.

Andreas Skulstad Størkson var raskest på 5 km med vinnertiden 17.12. Seieren i kvinneklassen gikk til Siren Rosenlund som løp for hovedsponsor Necon. Vinnertiden til Varegg-løperen var 19.50.

Det ble også Varegg-dobbel på 10 km. Per Christian Eggen Mjøs (bildet) vant på 34,23 mens Lina Rivedal (39.24) var beste kvinne.

Vi beklager at det ble litt utfordringer med tidtakingen denne gang etter at to tidtakerbokser var blitt byttet om. Men nå skal alle resultater være på plass med split-tider.

Gå til arkfanen resultatservice eller klikk på link under for fullstendig resultatliste.

Resultater løp 5 – 27. januar

Endring av startpuljer

Etter en analyse av resultatlistene og etter innspill fra deltagere har vi gjort noen små justeringer på startpuljene. Vi håper dette skal gi et jevnere antall i hver pulje og føre til en bedre flyt gjennom tunnelen ned på gressfeltet.

Pulje 0 : 18.45 (Tidligstart kun 10 km for dem som bruker over 1 time)
Pulje 1: 19.00 (5km under 20min/10km under 42min).
Pulje 2: 19.02 (5km under 24min/10km under 50min).
Pulje 3: 19.04 (5km under 28min/10km over 50min).
Pulje 4 : 19.06 (5km under 32min
Pulje 5 : 19.08 (5km over 32 min

300 har deltatt på alle 4 løpene så langt i karusellen

Rosa-Linn Laastad er en av 300 som står med “full pott” så langt. Allerede mandag kan disse sikre seg årets medalje. Men medaljeutdelingen skjer først etter det 6. løpet 17. februar. Gå til resultatservice eller klikk på link under for å sjekke hvor mange løp du har vært med på.

Statistikk Necon Vinterkarusell 2019/2020

Siste mulighet å melde seg på hele karusellen

Nå kan du melde deg på sesongens 4 siste løp for kr 400.- (barn/pensjonister kr 100.-) Påmeldingen er åpen fram til løpsstart 27. januar. Etter denne datoen blir det kun mulig å melde seg på enkeltløp.

Påmelding Necon Vinterkarusell

Påmelding løp 5 – 27. januar åpnet

Da er påmelding for sesongens 5. løp åpnet. Gå til arkfanen påmelding eller klikk på link under.

854 fullførte det 4. løpet

637 fullførte 5 km mens 217 kom i mål på den doble distansen. Joel Dyrhovden (16.56) og Lina Rivedal (19.14) var raskest på 5 km mens Tage Augustson (34.15) og Marte Aulin (44.19) var best på 10 km.

For alle resultater, gå til arkfanen resultatservice eller klikk på link under.

Resultater Necon Vinterkarusell 6. januar – løp 4

Godt nytt år

Necon Vinterkarusell ønsker alle et godt nytt løpsår med mange nyttårsforsett. Ett av dem er å løpe karusellen. Mandag 6. januar er det klart for det 4. løpet i årets karusell. Med 5 løp igjen er det fortsatt muligheter å sikre seg karusellens flotte medalje. Gå til arkfanen påmelding eller klikk på link under.