• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: mars, 2023

444 passerte målstreken under sesongens 8. løp

Denne fornøyde gjengen kunne hente ut medalje for minimum 5 fullførte karusell løp i årets sesong.

Denne fornøyde gjengen kunne hente ut medalje for minimum 5 fullførte karusell løp i årets sesong. 285 fullførte 5 km mens 159 kom til mål på den doble distansen.

Andre Åsen (17.21) og Tonja Johansen (19.41), begge One Subsea, var de raskeste på 5 km. På 10 km ble det seire til Bjørn Seter Wastvedt (34.05) og Renate Galleberg (37.42).

Alle resultater løp 8 – 27. mars

I kveld starter medaljeutdelingen

Pallen 10 km etter løpet 6. mars

Etter kveldens løp kan du hente din velfortjente medalje i drikketeltet om du har løpt 5 løp eller flere. Totalt kan snaue 250 deltagere ha løpt minimum 5 løp i kveld og ta ut sin medalje.

Oversikt over antall løp finner du under arkfanen resultatservice eller ved å klikke på link under

Statistikk antall løp sesongen 2022-2023

464 kom til mål på det 7. løpet

Fra starten 6. mars

Mandag 6. mars ble sesongens 7. løp avviklet. 323 løpere fullførte 5 km mens tallet for 10 km var 141. Marius Garman Sørli var først i mål på 5 km, vinnertiden 15.46 vitner om gode forhold løpsdagen.

Kvinneklassen ble vunnet av Tonja Johansen på 19.42.

Også en annen kjenning, Tor-Aanen Kallekleiv, var raskest på 10 km. Han ble klokket inn på 34.47. Her ble Kaja Theis beste kvinne på 41.47.

Neste løp som er terminfestet som løp 8 går mandag 27. mars. I tillegg blir det utsatte løpet 19. desember arrangert etter påske, nærmere bestemt mandag 17. april.

Alle resultater Necon Vinterkarusell mandag 6. mars

119 har løpt alle 5 løpene

Anette (4 løp) og Irene Langhelle (3 løp) er godt i rute til å ta medalje i årets karusell

Med 3 løp igjen i årets karusell er det fortsatt mange som kan sikre seg sesongens medalje for minimum 5 fullførte løp. Det er nytt løp i karusellen førstkommende mandag (6. mars).

Gå til arkfanen resultatservice eller klikk på link under for å sjekke hvor mange løp du har.