• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: februar, 2017

Gavepremier løp 6 – 20. februar

Under det 6. løpet den 20. januar bidro som vanlig MX Sport Laguneparken, Bergensavisen og Peppes Pizza med premier.

Siri Anne Søyland (bildet)  vant premie under løp 5.

Atle Pettersen (1 års abonnement)
Stein Tore Vinterstrø (Mobil power bank)
Janne Sørum (Mobil power bank)

Påmelding løp 7 – 13. mars er åpnet

Da gjenstår det bare to løp i årets karusell. Nå er det kun mulig å melde seg på enkeltløp.

Voksne kr 150.- + evt lisens kr 30.-
Barn kr 50.-

Gå til “fanen” påmelding  eller klikk på linken under.

Påmelding løp 7 – 13.mars

135 har løpt alle 6 løpene i årets sesong

90 herrer og 45 damer har fullført alle 6 løpene så langt i årets NECON Vinterkarusell. Cecilie Lind (bildet) er en av dem.

949 står med 3 løp og kan fortsatt greie medalje for fullførte 5 løp. For fullstendig statistikk, gå til fanen “resultatservice” eller klikk på linken under.

Statistikk NECON Vinterkarusell 2016 – 2017

721 fullførte det 6. løpet i striregn

478 løpere fullførte 5 km og 243 den doble distansen da NECON Vinterkarusell avviklet sesongens 6. løp. Gularduoen Linda Grøning (5 km/20.26) og Trine Larsen (10 km/38,20) var best av kvinnene mens Bjørn Tore Kronen Taranger (5 km/17.24/ BFG Bergen løpeklubb) og Jens Larsen Åstveit (10 km/34.10/Gneist) var best blant herrene. Gå til “fanen” resultatservice eller klikk på linken under for dagens resultater.

Resultater løp 6

NECON Vinterkarusell medaljen

Vi faser nå ut medaljen med Fana Stadion som motiv og kommer til å bruke motivet fra den nye Bybanebroen i Birkelandsskiftet som motiv noen år fremover.

Under årets karusell kan utøverne velge mellom disse to, kanskje et forslag å velge den gamle om man ikke har den fra før slik at det er muligheter å få begge i samlingen sin.

Begge medaljene har selvfølgelig NECON Vinterkarusell 2016 / 2017 medaljebånd.

Medaljeutdelingen starter mandag

Har du løpt minimum 5 løp i årets karusell får du karusellens flotte medalje. Den begynner vi å dele ut under mandagens løp. Den kan hentes i kiosken der man henter startnummer.

Er du usikker finner du statistikken under fanen “Resultatservice”

Så langt er det 185 som har greid medalje, flere følger etter på mandag.

185 har løpt alle 5 løpene i karusellen

64 kvinner og 121 menn har løpt samtlige 5 løp i årets karusell. På bildet ser vi Johannes lunde, en ivrig karusell løper i Bergen som kan ses i både Åsanekarusellen, Frikarusellen og Springkarusellen i tillegg.

Klikk på link under eller gå til “fanen” Resultatservice for fullstendig statistikk

Statistikk Vinterkarusellen 2016 – 2017 etter 5 løp

Gavepremier løp 5 – 30.januar

Under det 5. løpet den 30. januar bidro MX Sport Laguneparken, Bergensavisen og Peppes Pizza med premier.