• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: januar, 2016

4 gavekort fra MX Sport Laguneparken på løp 4

mxsport-vk4Under det 4. løpet ble det trukket ut nye 4 gavekort a kr 250.- fra MX Sport Laguneparken.

366 deltagere har løpt alle 4 løpene så langt

NECON-4213 menn og 153 kvinner har fullført alle 4 løpene i årets NECON Vinterkarusell. Sjekk hvem som har vært med så langt, link under.

Statistikk NECON Vinterkarusell 2015- 2016

4 nye gavekort fra REMA 1000 på løp 4

REMA1000-løp4Som vanlig ble det trukket ut 4 gavekort på hver kr 200.- De heldige vinnere denne gang ble :

Leif Johan Ellingsen
Sarah Sørum Onarheim
John Kåre Bernås
Sverre Aarlinæsse

Bildet : Rune Djurhuus ( vinner løp 3) og Leif Johan Ellingsen

Meld deg på resten av karusellen for kr 500.-

VK5-påmelding500-500NECON Vinterkarusell senker startkontingenten. Nå kan du melde deg på karusellens resterende 4 løp for kr 500.- ( barn u/15 år kr 200.-). Alle som er påmeldt hele karusellen bruker samme startnummer. Melder du deg på enkeltløp må du hente nytt startnummer hver gang.

Påmelding for løp 5, 1.februar er også åpnet.

Bildet: Markedsansvarlig i Necon, Hilde Farsund Ulsted (t.v.) er selvfølgelig påmeldt alle løp. Her sammen med kollega Kristine Teigland Raa

Påmelding

4 nye bestemanspremier fra NECON

neconpremie2016løp4-500-500Erlend Nymark Jensen (bildet), Margunn Bye Tøsdal, Stian Øvergård Aarvik og Adele Henriksen kunne alle motta sponsorpremier fra karusellens hovedsponsor NECON. I tillegg ble det også karusellens medalje i gull.

Resultater fra 4. løp endelig på plass

pall10km4løpDa er omsider resultatene fra det 4. løpet i årets Necon Vinterkarusell på plass. Et databrudd hos vår tidtaker leverandør midt i “beste løpetid” førte til at data ikke ble korrekt overført. Nå er alt lastet ned manuelt og de fleste skal nå ha fått sine korrekte tider.

Vi beklager disse uregelmessighetene og håper samtidig av de drøye 1025 fullførende sitter igjen med gode minner fra en ellers flott mandagskveld.

Bildet pallen herrer 10 km.

Resultater løp 4

Beklager tekniske problemer

tekniskfeil1Rundt 1050 fullførte det 4. løpet i årets karusell. Nå viser det seg at de tekniske problemene med resultatlistene er litt større enn først antatt. Men vi har alle registreringene så i løpet av dagen håper vi de fleste har fått sin korrekte tid.