• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: mars, 2018

112 løpere med alle 7 løp så langt i sesongen

Det har vært mange ivrige deltagere i årets Vinterkarusell. 112 løpere har vært med på alle løp, 582 løpere har minimum 5 løp og har greid medalje. I tillegg kan ytterligere 230 løpere greie medalje ved å stille opp i det siste løpet mandag 9. april.

Marius Sørli (bildet) har ikke bare deltatt på alle 7 løperne så langt i sesongen, han har i tillegg 7 strake seire på 5 km. En imponerende prestasjon. Klikk på link under for fullstendig statistikk.

Statistikk NECON Vinterkarusell 2017 – 2018

Påmelding åpnet for sesongens siste løp 9. april

Da er Necon vinterkarusell kommet fram til det 8. og siste løpet i årets sesong.

Påmeldingen er nå åpnet.

729 fullførte sesongens nest siste løp

465 fullførende på 5 km mens 264 kom i mål på den doble distansen viser at interessen fortsatt er stor for Hordalands største karusell. Den tøffe vinteren har nok satt sine spor slik at alle påmeldte ikke har fått forberedt seg nok til å stille på startstreken. Men nå er det 4 uker til neste løp og forhåpentligvis er også våren på plass med mange plussgrader på det siste løpet 9. april.