• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: november, 2016

Gavepremier løp 2

ba-gave-2MX Sport Laguneparken, Bergensavisen og Peppes Pizza bidrog alle med premier under sesongens 2. løp 28.november. Følgende trukket ut som vinnere.

924 fullførte sesongens 2. løp

pall-vk2580 løp 5 km mens 344 fullførte den doble distansen. Andre Seliussen var raskeste mann på 5km med 17.33 mens Adele Henriksen vant kvinneklassen på 19.31. Erlend Nymark Jensen var raskeste mann på 10km (32.29) mens Lina Rivedal vant kvinneklassen (38.07).

Kaldt og litt glatt på Fana Stadion, mens ellers gode forhold på gang og sykkelveiene.

Alle resultater

Gaveabonnement og powerbank fra BA

ba-gavekortBergensavisen er en av våre sponsorer. På hvert av de gjenstående løp trekker vi ut et gaveabonnement på 12 måneder og to powerbank mobil-ladere. På adventløpet 19.desember dobler vi vinnersjansen.

Les mer om BA her

Gavekort MX Sport Laguneparken løp 1

gavekort-mxUnder det første løpet trakk vi ut 4 stk gavekort hver pålydende kr 250.- på startnummer. De heldige vinnerne ble :

3012 – Mathilde Henneli
1108 – Ingvei Seliussen
78 – Sigurd Sørvig
156 – Andrea Myrdal

Påmelding løp 2 – 28.november er åpnet

team-lagunenPåmelding for sesongens 2. løp, 28.november er nå åpnet. Det vil også være mulig å melde seg på hele karusellen frem til 20.februar 2017.

Tine Bjørnsen og Jannicke Risting (bildet) er allerede påmeldt hele karusellen for “Team-Lagunen”.

Klikk på link under eller gå til fanen “påmelding” for mer informasjon.

Påmelding NECON Vinterkarusell 2016 – 2017

1033 fullførte årets første løp

vk1-2016-17404 løpere fullførte 10 km og 629 kom i mål på 5 km på sesongens første løp som ble arrangert 7.november. Litt glatt i første svingen på banen og litt mørkt enkelte steder der den nye gangveien med bro ikke er helt ferdigstilt skapte ikke så altfor store utfordringer for deltagerne.

Alle resulteter

Adelskalender på plass – Knut Olav Engen med 232 løp

knutolavengenMandag 07.11 kl 19:00 går startskuddet for en ny sesong av Vinterkarusellen – den 31. i rekken. På de 29 årene som har gått siden starten i 1987 har det blitt arrangert 240 enkeltløp, og de ivrigste har vært med på nesten samtlige arrangerte løp.

Klikk på “fanen” adelskalender for statistikk

NEMUS stiller med kiropraktorer under karusellen

logo_nemus-350-350NEMUS Kokstad/Sandsli stiller med kiropraktorer under vinterkarusellen.

En kiropraktor jobber til daglig med undersøkelser, diagnosering og behandling av muskel og skjelett lidelser, og vil være tilgjengelig ved Fana stadion under arrangementet.

Link til våre nettsider:  NEMUS Kokstad / Sandsli

Henting av startnummer sesongen 2016 – 2017

img_3376Da er det klart for ny sesong for NECON Vinterkarusell. Startnummer kan hentes følgende steder: Vær ute i godt tid løpsdagen.

Lørdag 5. november 12.00 – 16.00 MX Sport Laguneparken
Mandag 7.november  16.00 – 19.00 Fana Stadion Gymsalen

F.o.m løp 2, mandag 28.november, hentes startnummer løpsdagen fra 1700 i kiosken på Fana Stadion