• Start løp 5
  • Medaljer

Monthly archives: februar, 2016

Påmelding løp 7, 14.mars er nå åpnet

påmelding vk7Vi har åpnet påmelding for løp 7. Det vil fra dette løpet KUN være mulig å melde seg på enkeltløp og prisen er den samme som tidligere, kr 150.- for voksne og kr 50.- for barn under 15 år. I tillegg kommer eventuelt lisens for voksne.

Store grupper, som Loddefjord IL Fotball 14 år (bildet), kan ta kontakt på e-mail vinterkarusellen@gmail.com , om de ønsker en god kondistest kombinert med en “lagshappening” før sesongen starter.

Påmelding løp 7

4 nye bestemannspremier fra NECON i løp 6

bestemannspremier-løp6Jens Larsen Åstveit fra arrangørklubben Gneist hadde tidlig oppmøte på Fana Stadion mandag for å få all reklame på plass, deriblant fra hovedsponsor NECON. Etter riggingen var ferdig fullførte han 10 km på 33.39 og vant med det bestemannspremien fra NECON på 10 km. Sammen med klubbvenninne Adele Henriksen ( 5 km) og Gularduoen Vidar Dahle ( 5km) og Pernille Thomassen (10 km) kunne de motta sponsoreffekter og karusellens flotte medalje i gull.

815 fullførte det 6. løpet i årets karusell

VK6-resVidar Dale fra Gular  var første mann i mål på sesongens 6. karusell løp. Vinnertiden ble 16.19 som er mer enn godkjent under dagens forhold. Adele Henriksen fra Gneist fulgte opp med en ny seier, denne gang på 5 km med tiden 19.40. Klubbkamerat fra Gneist, Jens Larsen Åsveit vant 10 km på 33.39 mens kvinneklassen ble vunnet av Pernille Thomassen på sterke 38.37.

Totalt fullførte 540 løpere 5 km mens 275 kom i mål på 10 km.

Resultater løp 6

Meld deg på resten av karusellen for kr 400.-

påmelding løp6Påmelding for løp 6, 22.februar er nå åpnet. Du kan også melde deg på resten av karusellen for kr 400.- så slipper du hente startnummer hver gang. Mer info under fanen påmelding

Påmelding

Medaljer til alle med minimum 5 løp fra 22.februar

medaljer VK 2015-2016Fra og med neste løp starter medaljeutdelingen. Alle som har fullført 5 løp eller flere får karusellens flotte medalje. Den kan hentes i kiosken på Fana Stadion, samme sted som startnummer utdelingen foregår.

Søstrene Linda Sæterlid og Ina Aas tjuvstartet på forrige løp. Begge har løpt 10 km i årets karusell på de 5 første løpene og ble de første til å få årets medalje.

94 kvinner og 135 menn har så langt deltatt på alle 5 løp.

Statistikk etter 5 løp

Heldige vinnere av gavepremier på løp 5

VK5-gavepremierSom vanlig trekkes det ut gavepremier fra MX Sport Laguneparken og REMA 1000. De heldige vinnerne ble: