Husk bestill-tidlig-rabatt går ut 31.august

Meld deg på før 1.september:
Voksen alle løp:    kr 700 + event. lisens kr 50,-
Barn/pensjonister (under 15 år / over 65 år) alle løp:    kr 150.- + evnt. lisens kr 30.-
“Familiepakken” (4 familiemedlemmer) kr 900.- + evt lisens

Klikk på link under eller gå til fanen Påmelding

PåmeldingTaffel også under karusellen 2017 – 2018

REMA 1000 har forlenget Taffel-avtalen med Gneist for også sesongen 2017 – 2018. Forrige sesong kom nyheten Taffel still vann, nå kommer også Taffel Eple og Taffel Fersken. Begge med kyllsyre og frisk og god på smak. Det er bare å gjøre seg klar for ny sesong.Påmelding åpner med “24-timers tilbud”

Mandag 7. august åpnes påmelding for årets Vinterkarusell. Det blir i år betydelig billigere for familier og pensjonister

Bestill tidlig rabatt:
“24 timers åpningstilbud”  7.august
Voksen alle løp:    kr 600 + event. lisens kr 50,-
Barn/pensjonister (under 15 år / over 65 år ) alle løp:    kr 100.- + evnt. lisens kr 30.-
“Familiepakken” (4 familiemedlemmer) kr 800.- + evt lisens

Gå til fanen påmelding eller klikk på link under

PåmeldingNyskapingen Gneist-trim

Melder du deg inn i Gneist Trim som er en gruppe under Gneist friidrett oppnår du en rekke fordeler. Blant annet får du 25% rabatt ved påmelding til NECON Vinterkarusell og HEAD Energy Sommerkarusell.

I tillegg vil du få utlevert Gneist sitt medlemskort, som bl.a. gir 15% ved handel hos MX Sport, 10% på Peppes Pizza Nestun, 10-25% rabatt hos Thons Hotel, 20% på Aktiv 365 og to gratistimer hos Centrum trafikkskole.

Du melder deg enklest inn ved å krysse av for medlemskap i Gneist trim, dette koster kr 200.- pr kalenderår. Da kan du samtidig skrive G-trim i rabattkoden og få 25% rabatt på Vinterkarusellen. (Dekker inn nesten hele kontingenten om du er tidlig ute, hele kontingenten om du melder deg på etter 1.9.2017).

Som medlem i et idrettslag har du også mulighet å kjøpe NFIF sin helårslisens, da slipper du å kjøpe dyre engangs lisenser hver gang du melder deg på et mosjonsløp.

På bildet ser dere utøvere fra Gneist-trim som deltok under årets Fri stafett. Vi planlegger flere aktiviteter for denne gruppen gjennom sesongen, så her er muligheter å være med på mye morro også.Påmelding åpner om en måned – 7.august

Det er under 4 måneder til første løp i årets NECON Vinterkarusell. Første løp går 6.november. Det lønner seg å være tidlig ute med påmelding, der er mye penger å spare. Vi starter opp 7.august ( samme dag som løp 4 i Sommerkarusellen ) med et 24-timers tilbud.

Voksne kr 600.- + evt lisens
Barn kr 100.- + evt lisens

Gå inn på fanen påmelding for mer info.69 løpere fullførte alle 8 løpene

Hugo Olsen var en av 69 som fullførte alle 8 løpene. Klikk på linken under eller gå til fanen resultatservice for den totale oversikten.

Statistikk Necon Vinterkarusell 2016 – 2017719 fullførte det siste løpet

Gode forhold under finalen i årets karusell. 450 fullførte 5 km mens 269 den doble distansen. Marius Garman Sørli (Ask) og Maike Verhofstad (Gneist) raskest på 5 km mens seieren på 10 km gikk til Aleksander Broberg Skeltveit (Varegg) og Cecilie Hagen (Opptur Motbakkeklubb).

Alle resultaterMedalje til alle som løper siste løpet

Er du en av dem som ikke greier 5 løp ? Vi har i år en “trøstemedalje” til dem som ikke greier 5 løp, men er med på det siste løpet. Dette er en litt mindre utgave av den offisielle NECON Vinterkarusellmedaljen.Sesongens siste løp går 3.april – Påmelding åpnet

Da er NECON Vinterkarusell kommet fram til sesongens siste løp. Vi åpner nå påmelding for dette løpet. Gå til fanen “påmelding” eller klikk på link under.

Påmelding løp 890 løpere har løp alle 7 løpene i årets karusell

29 kvinner og 61 menn har fullført alle 7 løpene. 804 løpere har løpt 4 løp og kan således fortsatt greie medalje i årets karusell.

Tine Alfstad Olsen (t.h.) har løpt alle 7 løp så langt. Mandag ble hun også beste kvinne på 5 km med tiden 20.44.

Sjekk statistikk under fanen “resultatservice” eller klikk på link under for å sjekke antall løp i årets sesong

Statistikk 2016 – 2017