Friidrett Grand Prix og Gneistspelen hand i hand

Andre dag av Gneistspelen er over. Dagen startet med en flott åpning av Friidrett Grand Prix av Bergens ordfører Marte Mjøs Persen. Stor takk for at du stilte opp og delte dine tanker og motiverte oss frivillige til å stå på for idretten og samholdet innen idretten i Bergen. Dagens store duell fikk vi mellom Trygve Havro og Kaj Landaas under første Grand Prix øvelsen. Begge leverte meget gode resultat.

Bildet: Ordfører Marte Mjøs Persen og stevneleder Arve Rinde kunne begge smile etter åpningen av Friidrett Grand Prik lørdagUltiMoo i kiosken under Gneistspelen

Ultimoo – ultimat sjokomelk.

UltiMoo har 30% mindre sukker enn «vanlig» sjokomelk. Den har selvfølgelig en velbalansert sjokoladesmak som er godkjent av Q-sjokoholikere.

Prøv den i kiosken under Gneistspelen

 Tidsskjema er nå klart

Tidsskjema for Gneistspelen er nå satt opp. Klikk på link under eller gå til fanen tidsskjema.

Tidsskjema Gneistspelen 2017391 utøvere skal gjøre 1103 starter

Ved påmeldingsfristens utløp er 391 utøvere påmeldt årets Gneistspel. Vi kan fortsatt ta imot noen etteranmeldinger i de øvelser/klasser vi har plass mot et tillegg på kr 50.-.

Forespørsler sendes på e-mail til gneist.friidrett@gmail.com eller registrer direkte i dette skjema.

Og her kan du sjekke at du har fått plass (grønt)Husk påmeldingsfristen går ut mandag

Mandag 23.59 går ordinær påmeldingsfrist ut for Gneistspelen. Tidsskjema settes opp tirsdag og det vil kun være mulig med etteranmelding i de øvelsene/klassene det er plass til flere utøvere mot et tillegg på kr 50.- pr start.

PåmeldingNavn på årets startnummer

Ønsker du navnet ditt på årets startnummer må du melde deg på Gneistspelen innen onsdag kl 2200. Da sendes listen til trykkeriet.
Gå til fanen påmelding eller bruk link under.

Påmelding1500 meter blir DNB øvelse under Gneistspelen

1500 meter for herrer og kvinner senior blir årets DNB øvelse under Gneistspelen. Her sponser DNB pengepremier.

1.plass kr 1500.-
2.plass kr 1000.-
3.plass kr 500.-Friidrett Grand Prix i Gneistspelen

Friidrett Grand Prix arrangeres som en del av Gneistspelen. Det blir tilbud om 100m, lengde og kule. Lørdagen vil fungere som forsøksheat mens det blir finaler på søndagen. Finaleheatene vil deles inn etter resultatene lørdag.

Friidrett Grand Prix er en serie med friidrettsstevner for ungdom og unge voksne med utviklingshemninger. Dette er stevner som er approberte av Norges Friidrettsforbund, og som følger retningslinjer for vanlige friidrettsstevner. Stevnene legges ut på terminlisten, og resultatene på statistikken.

Norges Friidrettsforbund vil bruke Friidrett Grand Prix for rekruttering til Special Olympics Summer Games, og kun utøvere som deltar i serien vil bli nominerte.

Les mer om Friidrett Grand Prix herThon Hotels gir rabatt på overnatting

Thon Hotels har inngått avtale med Gneistspelen. Trenger du overnatting under årets Gneistspel, klikk på link under eller sponsorlogo for gode tilbud på overnatting i Bergen.

Booking Thon HotelsPåmelding Gneistspelen 2017 er åpnet

Da har vi åpnet for påmelding Gneistspelen 2017. Påmelding gjennom min idrett, link under.
På siden “informasjon” ligger øvelses utvalg og dagsskjema. Tidsskjema blir ikke endelig klart før påmeldingsfristen er gått ut 14.august, men vil bli i hovedsak som i 2016.

For påmelding, gå til siden Påmelding eller klikk på link under.

Påmelding Gneistspelen 2017